mandag 12. januar 2009

FANTASTISKE OPPDAGELSER AV NYE SOLSYSTEMER.

Astronomer har de seneste årene oppdaget hundrevis av planeter utenfor vårt eget solsystem. Slike planeter kalles gjerne eksoplaneter. Før 13. november 2008 fantes det seks tilfeller der planetkandidater hadde blitt avbildet direkte. Nå er tallet plutselig oppe i ti, og de seneste oppdagelsene er også de mest spennende.

4 kommentarer:

 1. Hei Jonas. For en flott side du har laget! Jeg er helt enig med deg: du kan veldig mye om universet for å være 8 år. Jeg er 24 år og kan nesten ingenting! Ekstra fint at du har laget denne siden da, så kan jeg titte innom her og bli litt klokere :)

  SvarSlett
 2. Hei Jonas. Det er gøy å se på siden din. Du kan mye om universet. Jeg liker også universet og solsystemet og planetene veldig godt. Hilsen Baldur, 8 og et halvt år

  SvarSlett
 3. Kongeblogg, Jonas! Sverre følger også med, og har lyst å begynne å blogge han også. Perfekt timing med astronomi i år som det er Astronomi-år og alt!

  Har du forresten tipsa Erik Newth og Knut-Jørgen Røed Ødegaard om bloggen din? Tipper dei ville satt stor pris på å vite om den!

  SvarSlett
 4. Takk Are :-). jeg tror jeg kanskje skal tipse Erik Newth og Knut-Jørgen Røed Ødegaard! :-).

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.